Caminant cap a la sostenibilitat alimentària a la Universitat de València




Des de l'organització CERAI estem desenvolupant el projecte “OBJECTIU CAMPUS SOSTENIBLE” a la Universitat de València, amb l'objectiu de promoure la transició cap a una alimentació sostenible. Apostem per continuar treballant per a millorar la nostra realitat i us demanem ajuda per a això, seguim!
Què mengem en la universitat? Es pot millorar l'alimentació al campus?
Quins impactes té la nostra alimentació i com mitigar-los o eliminar-los?
Qui decideix sobre l'alimentació en la UV? Quins criteris s'estan seguint per a contractar els serveis d'alimentació: cafeteries, màquines expenedores…? Es té en compte la sostenibilitat ambiental, social, econòmica...?
Aquestes i moltes altres preguntes són les que tractarem de contestar al llarg d'aquest projecte de dos anys (2022-2023). Per a començar amb tota la força et demanem que ens ajudes contestant aquesta xicoteta enquesta que ens servirà per a saber on estem en l'actualitat. Moltes gràcies per la teua ajuda.
I aprofitem per a convidar-te a participar en totes les activitats que anirem organitzant: cursos, xarrades i activitats de dinamització del Mercat. Segueix-nos a través del nostre butlletí on anirem informant de tot (https://cerai.org/)
Gràcies per endavant i ens trobem molt prompte
per a continuar millorant l'alimentació al campus!
Hi ha 28 preguntes en aquesta enquesta.