Ja ha completat el 0% d'aquesta enquesta
Avís: l'execució de JavaScript està desactivada en el navegador. És possible que no puguis respondre totes les preguntes de l'enquesta. Verifica els paràmetres del vostre navegador.

OBJECTIU CAMPUS SOSTENIBLE

Caminant cap a la sostenibilitat alimentària a la Universitat de València

http://www.uv.es/uvsostenible/gv_conselleria.png

Des de l'organització CERAI estem desenvolupant el projecte “OBJECTIU CAMPUS SOSTENIBLE” a la Universitat de València, amb l'objectiu de promoure la transició cap a una alimentació sostenible. Apostem per continuar treballant per a millorar la nostra realitat i us demanem ajuda per a això, seguim!

Què mengem en la universitat? Es pot millorar l'alimentació al campus? 
Quins impactes té la nostra alimentació i com mitigar-los o eliminar-los? 
Qui decideix sobre l'alimentació en la UV? Quins criteris s'estan seguint per a contractar els serveis d'alimentació: cafeteries, màquines expenedores…? Es té en compte la sostenibilitat ambiental, social, econòmica...?

Aquestes i moltes altres preguntes són les que tractarem de contestar al llarg d'aquest projecte de dos anys (2022-2023). Per a començar amb tota la força et demanem que ens ajudes contestant aquesta xicoteta enquesta que ens servirà per a saber on estem en l'actualitat. Moltes gràcies per la teua ajuda. 

I aprofitem per a convidar-te a participar en totes les activitats que anirem organitzant: cursos, xarrades i activitats de dinamització del Mercat. Segueix-nos a través del nostre butlletí on anirem informant de tot (https://cerai.org/)

Gràcies per endavant i ens trobem molt prompte 
per a continuar millorant l'alimentació al campus!

Hi ha 28 preguntes en aquesta enquesta.
Aquesta enquesta és anònima.

El registre de les teves respostes no contindrà cap dada que t’identifiqui, excepte en el cas que una pregunta de l'enquesta ho demani explícitament.

Si has fet servir una clau per accedir a l'enquesta, assegura't que aquesta clau no formi part de cap de les teves respostes. La clau es gestiona en una base de dades separada de l'enquesta i només s’utilitza per indicar si l’has completat o no. No hi ha cap manera d'identificar les teves respostes a partir d'aquesta clau.